Kategórie
 
 
 
 
 
 

DEB umývanie a starostlivosť o pokožku

Blog
Napísal Monika Greňová
25.06.2024

Pred viac ako 65 rokmi začala spoločnosť DEB - Stoko ako prvá na svete vývoj prípravkov pre umývanie silne znečistenej pokožky rúk, ktoré nachádzajú uplatnenie hlavne v oblasti automotive, servisov a priemyslu.

V dnešnej dobe je však tiež  významným producentom prípravkov pre umývanie, dezinfekciu  a ošetrenie pokožky aj v rade ďaších odborov, ako sú školy, úrady, kancelárie, potravinárstvo, zdravotníctvo a pod. Stala se svetovou jednotkou v starostlivosti o pokožku v profesionálnom svete mimo domácnosti (away-from-home market) a je držiteľom radu svetových a európskych patentov.

!!UNIKÁTNY SYSTÉM!! Prípravky sú aplikované z hygienických, 100 % uzavrených patrón, ktoré nielen výrazne uľahčujú manipuláciu, ale hlavne vylučujú riziko kontaminácie prípravku prachom a mikroorganizmami z okolia a zaisťujú maximálnu hygienu. Na dôkaz kvality sú DÁVKOVAČE na tieto patróny dodávané s DOŽIVOTNOU ZÁRUKOU!             

                                                     

Pre jednoduchšiu orientáciu sú rôzne typy prípravkov farebne odlíšené na etiketách i v ďalších materiáloch (vrátane farebného odlíšenia dávkovačov ) a do určitej skupiny ich zaraduje tiež výraz, ktorý je súčasťou ich názvu:

SWARFEGA  = prípravky pre umývanie silne znečistených rúk,
DEB = tekuté a penové mydlá pre bežnú hygienu,
WORKSAFE = ochranné a regeneračné krémy,
DEZINFEKČNÉ = prípravky na hygienickú dezinfekciu rúk, ideálne tiež ako súčasť prevencie v chrípkovom období a pri rôznych epidémiách,
FLORAFREE = sú prípravky vhodné pre potravinárstvo alebo zdravotníctvo. Dávkovače majú špeciálnu povrchovú úpravu BioCote® s iontmi striebra, ktoré zabraňujú rastu mikroorganizmov na povrchu dávkovača.

DEB ponúka kompletný program pre ochranu, umývanie a regeneráciu kože pre oblasti priemyslu, automotive, potravinársto, gastro zariadenia, zdravotníctvo, školstvo a administratívu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia