Kategórie
 
 
 
 
 
 

5 rád, ako zabezpečovať perfektný hygienický servis

Blog
Napísal Monika Greňová
24.09.2024

Čistota a hygiena izieb hotelov či penziónov je vždy na prvom mieste. Jedným z riešení, ako to dosiahnuť, je mať externú firmu, ktorá sa o hygienický servis postará.

Zabezpečovanie perfektného hygienického servisu však väčšinou nezvládnete sami. Aj keď máte možnosť sami si najať personál, výhodnejšou možnosťou je spolupráca s externými firmami. V článku vás upozorníme na pár vecí, na ktoré si pri výbere treba dať pozor.

Profesionalita a skúsenosť

Upratovacie firmy by mali mať bohaté skúsenosti, poznať riziká a prípadné problémy, ktoré sa pri upratovaní môžu naskytnúť. Mali by poznať správne a efektívne techniky upratovania. V konečnom dôsledku by mali celý proces zefektívniť.

Pravidelná dodávka čistiacich prostriedkov

Ak sa rozhodnete pre upratovaciu firmu, zvážte, či vám firma vie zabezpečiť pravidelnú dodávku čistiacich prostriedkov a potrebnej techniky. Pravidelnosť a dochvíľnosť sú kľúčové. Ak vám firma nevie pravidelne doručovať potrebné materiály, komplikuje tak vaše fungovanie.

Široká ponuka a kvalita

Aj keď sa vám môže firma na prvý pohľad páčiť, uistite sa, že majú v ponuke nielen cenovo výhodné, ale aj kvalitné výrobky. Porovnajte si ceny na trhu. Uistite sa, že ich ponuka vie plne vyhovieť vašim potrebám.

Personál

Uistite sa, že firma ktorú ste si najali, má dostatok zamestnancov. Môže sa totiž stať, že niektorý zo zamestnancov nečakane ochorie alebo sa nedostaví. V takomto prípade by mala firma vedieť poskytnúť náhradu a nenechať vás v štichu.

Komunikácia

Komunikácia medzi klientom a spolupracovníkom je kľúčová. Nech ide o čokoľvek. Ubezpečte sa, že v prípade núdze máte koho kontaktovať s prípadnými požiadavkami alebo problémami. Niektoré firmy ponúkajú jednotlivých zástupcov v danom regióne. Práve toto prináša výhodu, že sa vždy máte na koho obrátiť. S vašimi objednávkami a potrebami bude stále nakladať ten istý človek a nie len fiktívna postava na druhej strane počítača.

V Kamiku si viete vybrať z množstva čistiacich prostriedkov, upratovacej techniky, ako aj doplnkov priemyselnej a personálnej hygieny. Sme popredným dodávateľom hygienického servisu na trhu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať e-mailom či telefonicky.

foto credit: www.freepik.com

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia